Hollys Coffee

Locatie: Seoul, Zuid-Korea
Koffie & Cacao: Groene en gebrande koffiebonen

72 M3 11.5 m

Project details

In de bruisende en beroemde wijk Gangnam in Seoul, Zuid-Korea, bevind zich de koffiebranderij van Hollys Coffee. Vanuit hier belevert Hollys al hun koffiewinkels in Zuid-Korea. Om aan de groeiende vraag te voldoen en hun productie-efficiëntie te verbeteren, besloot Hollys Coffee om hun bestaande faciliteiten uit te breiden. Vastberaden om zijn toonaangevende positie te versterken.

Een belangrijk onderdeel van deze uitbreiding zijn de twee vierkante siloblokken die door TSC werden geleverd. Beide siloblokken bestaan uit 10 cellen. De één dient als opslagplaats voor de groene koffiebonen, de ander voor de gebrande koffiebonen. Ook zijn ze volledig geïntegreerd in het koffiebrandproces. Op de bovenkant van elk blok zijn platformen geïnstalleerd om eenvoudig toegang tot de draaikopverdelers te hebben. Deze verdelen de bonen over de silocellen, bepalend voor de melanges Hollys Coffee.

Bins

20

Capaciteit

72 m3

Lengte

6.0 meter

Breedte

11.5 meter

Square silo block for green coffee
square silo for roasted coffee
square silo for green coffee
square silo block for green coffee

Gerwin Amtink

Project Leader
Meer weten? Mail naar g.amtink@tsc-silos.com of bel met +31543729010
Gerelateerde projecten

Joh. Johannson Kaffe A/S

Joh. Johannson Kaffe A/S
Locatie: Vestby, Noorwegen
Capaciteit: 82 cellen
Koffie & Cacao: Nieuwe koffiefabriek
Bekijk project
3.850 M3 33.5 m
Square silos for Delta Cafés

Delta Cafés

Delta Cafés
Locatie: Campo Maior, Portugal
Capaciteit: 700 m³
Koffie & Cacao: Groene koffiebonen
Bekijk project
700 M3 17.5 m
CK Corporations -siloblock for green coffee

CK Corporations

CK Corporations
Locatie: Chungcheongnam-do, Zuid-Korea
Capaciteit: 200 m3
Koffie & Cacao: Groene en gebrande koffie
Bekijk project
200 M3 13.9 m
Minder verspilling kosten
Meer duurzaamheid resultaat

Werkwijze

Bij TSC werken we volgens het TSC-stappenplan. Zo gaan we efficiënt aan de slag en zien we geen detail over het hoofd. Een solide aanpak voor een solide resultaat. Het begint met het in kaart brengen van de behoefte van de klant en het vaststellen van externe factoren die van invloed zijn op het ontwerp, de constructie en de installatie. Factoren zoals de eigenschappen van de materialen maar ook regelgeving, geografische omstandigheden en klimatologische invloeden. Van ons eerste voorstel tot de oplevering, wij laten niets aan het toeval over.

Vragen? Neem contact op
Maatwerk silo in 7 stappen
  • In de eerste stap gaan we in gesprek over de wensen, capaciteitsbehoefte, externe omstandigheden en randvoorwaarden. Met welke uitdagingen moeten we rekeningen. Resultaat: een programma van eisen dat dient als onze basis.
  • Ons voorstel voor het voldoen van de geschetste behoefte. Een concept op maat volgens het programma van eisen met optimale opslagcapaciteit en een perfecte uitstroom van de goederen. Compleet met concurrerende offerte en tijdspad voor realisatie van het project. Resultaat: het startpunt van onze samenwerking.
  • Is ons voorstel goedgekeurd en starten we met de realisatie van het project? Dan beginnen we met de structurele berekening. Winddruk, sneeuwlast, intern gewicht, regelgeving en andere invloeden. Met deze feiten maken onze constructeurs hun berekening. Resultaat: een betrouwbare constructieberekening.
  • Als de constructie staat wordt het siloproject tot op de bout nauwkeurig ontworpen en uitgewerkt in werkplaatstekeningen. Elk detail wordt gezamenlijk doorgenomen en besproken. Na akkoord gaan wij starten met produceren. Resultaat: de constructie wordt vrijgegeven voor productie.
  • Betrouwbaarheid is onze belangrijkste pijler. Onze bouwplanning is daarom doordacht. We houden rekening met de transportroute en haar obstakels, de (vaak uitdagende) situatie op de bouwplaats en de lokale capaciteit. Resultaat: een definitieve planning met exacte opleverdatum.
  • Onder leiding van een TSC-supervisor, gaat ons ervaren montageteam aan de slag. Wij houden tussentijds regelmatig contact over de voortgang. Met kennis van de lokale regelgeving en de juiste vergunningen werken we veilig en vakkundig. Resultaat: een zorgvuldig gebouwd project dat gereed is voor ingebruikname!
  • Iedere oplevering is een feestelijk moment. We evalueren het project graag samen. Natuurlijk omdat we ons werk graag in bedrijf willen zien, maar ook om te leren van de ervaringen in de praktijk. Waar we nodig kunnen we details finetunen voor de toekomst. Resultaat: een lange termijn partnerschap.
Toon acties

Contact