Over ons

Al meer dan twee decennia bouwen wij rechthoekige silo’s. Overal ter wereld en voor iedere industrie. Daarin zijn wij specialist. Met een team van vakidioten ontwerpen, berekenen, produceren, monteren en verkopen we vierkante silo’s. Elke dag. We werken daarbij intensief met elkaar samen en leren van elkaars expertise. Ons team van collega’s is ons grootste bezit. Daarom zijn we zuinig op onze mensen.

We streven naar een goede balans tussen werk en privé, hebben gezorgd voor een goede arbeidsomgeving, bieden we opleidingsmogelijkheden en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Samen dragen wij bij aan het zo efficiënt mogelijk inrichten van onze voedselketen. Een vraag die elke dag urgenter wordt, doordat de wereldbevolking iedere dag groeit met 225.000 inwoners.

We geloven in vierkant, want vierkant is beter dan rond. Zéker als het om opslag gaat. Pak een vel papier, zet er wat glazen op en schuif ze dicht tegen elkaar. De ruimte die tussen de glazen vrij blijft, is ruimte die je niet benut voor opslag. Op een A4’tje een klein detail, maar op een vrij plekje op een groot bedrijven-complex een verschil van vele m3. Onze vierkante silo’s verzekeren je daarom van meer opslag-capaciteit en flexibeler indelingsmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Silo’s bouwen is teamwork

Ontmoet ons team vakidioten. Dit zijn onze mensen en zij zijn degenen die zich dagelijks bezighouden met het ontwerpen, berekenen, produceren, monteren, installeren en verkopen we vierkante silo’s. Met elkaar zorgen wij dat de wensen en behoeften van de klant worden omgezet tot het bouwen van de daarvoor benodigde silo. Dit kunnen twee silocellen zijn in een bestaande fabriek tot de bouw van een nieuwe locatie met 100 silocellen inclusief machinehuis, intake hal en gevelbekleding. Geen uitdaging is te groot of te klein. Wat onze hoogopgeleide engineers berekenen en ontwerpen, kunnen onze ervaren, geschoolde en vaak lokale montageteams maken. Daarbij stemmen we alles af op de lokaal geldende regels, ATEX en regiogebonden omstandigheden als aardbevingscoëfficiënten, sneeuwlasten en winddruk. Onafhankelijke partijen zijn meer dan welkom om onze berekeningen te controleren. Vanzelfsprekend zijn we EN 1991, EN 1993 en EN 1090 gecertificeerd.

Vragen? Neem contact op

Erik Wassink

Technical Manager

Nienke Lievestro

Structural Engineer

Dennis Haman

Project Leader

Harm-Jan Wieskamp

Account Manager

René Teunissen

Project Management Lead

Dennis Bossink

Lead Structural Engineer

Arjan Böhmer

Project Leader

Anneriek Veldhuis

Administrative Assistant

Janick Stevering

Structural Engineer

Hans Wechgelaer

Project Engineer

Hendrik Onstein

Project Engineer

Sven Konings

Commercial Manager

Gerwin Amtink

Project Leader

Alexander Ramms

Project Leader

Daan van Kempen

Account Manager

Ruben Gielink

Account Manager

Jan-Willem Rokker

Detailed Engineering Lead

Dimitri Massop

Project Leader

Mark Geesink

Structural Engineer

Namer Mousa

Structural Engineer

Rik Haarman

Account Manager

Werken bij

Werken bij TSC is een avontuur. Vandaag werk je voor een graanhandelaar in Oostenrijk, morgen voor een bierbrouwer in Nigeria en volgende week voor een diervoederproducent hier, in de Achterhoek. Het verkopen, berekenen, ontwerpen en bouwen van vierkante silo’s is écht teamwork. De één is master in 3D-tekenen, de ander weet alles van staalconstructies of constructieberekeningen en weer een ander is een supersterke planner of verkoper. Samen zijn we TSC. Heb jij de skills die van pas komen bij het bouwen van silo’s, dan sta jij misschien wel aan het begin van een mooi nieuw avontuur!

Triott Group

TSC is een van de acht bedrijven die samen de Triott Group vormen. Onze gezamenlijke missie is helder: we willen de wereld helpen om de productie van voeding voor mens en dier te verhogen en verbeteren. Dat doen we met een stevig staaltje Nederlands vakmanschap en een flinke portie Achterhoekse aanpakkersmentaliteit. De acht gespecialiseerde Triott-bedrijven ontwerpen en bouwen slimme turnkey installaties waarmee klanten efficiënter, veiliger en duurzamer kunnen werken. En niet voor niets, want we zijn succesvol in vele markten over de hele wereld. Naast onze vierkante silo’s voor opslag van droge bulkmaterialen, levert de Triott Group hamermolens, mengers, complexe installaties en systemen voor vloeistofdosering tot pelleteren, van extrusie tot coating. Al deze activiteiten worden in één besturings- en automatiseringssysteem samengebracht voor maximale efficiëntie.

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact