Specialist in het bouwen van vierkante silo's

Wie zijn wij?

Over ons

Als specialist in het bouwen van vierkante silo’s levert TSC Silos een eindproduct dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en in een verscheidenheid van industrieën wordt ingezet. Met onze focus en expertise ontwerpen wij passende rechthoekige silo-installaties waar we trots op zijn. Wij doen niet anders dan silo’s ontwerpen, berekenen en bouwen; dag in dag uit, jaar in jaar uit. Hier profiteert u van.

Het rechthoekige silo concept van TSC Silos kenmerkt zich door een optimale opslagcapaciteit en flexibele indelingsmogelijkheden. Door een slim ontwerp hebben wij de best mogelijke productuitloop bij maximale opslagcapaciteit. Tegelijkertijd investeert u met een TSC silo in veilige en hygiënische werkomgeving. Onze organisatie is 100% gefocust op dit siloconcept, van verkoop en ontwerp tot productie en installatie. Daarbij zijn we in staat de projecten van A tot Z uit te voeren: van ondersteunende staalconstructie tot de isolerende beplating en van functioneel ontwerp tot en met de montage.

Veiligheid is in alles een vanzelfsprekendheid bij TSC. Onze hoogopgeleide engineers maken gedegen calculaties voor uw silo. TSC ontwerpt, berekent en produceert alle silo’s volgens de laatste normen (EN 1991, EN 1993 en EN 1090). ATEX, aardbevingscoëfficienten, sneeuwlasten en windinvloeden zijn ons niet vreemd. Alles wordt met geavanceerde computerprogramma’s tot in het kleinste detail uitgewerkt. Indien gewenst, laat u de berekeningen door een onafhankelijke partij controleren; geen probleem. Onze ervaren montageteams beschikken over alle benodigde opleidingen en kennen hun weg op de bouwplaats. Nog meer over ons weten? Bekijk wat onze medewerkers bijzonder maakt.