Werken bij

Kantoor TSC Silos Aalten

Werken voor TSC is een avontuur. Vandaag werk je voor een graanhandelaar in Oostenrijk, morgen voor een bierbrouwer in Nigeria en volgende week voor een diervoederproducent, hier in de Achterhoek. Het verkopen, berekenen, ontwerpen en bouwen van vierkante silo’s is écht een teamprestatie. De één is een meester in 3D-tekenen, de ander weet alles van staalconstructies en constructieberekeningen en weer een ander is een supersterke planner of verkoper. Samen zijn we TSC.

Blijven leren

Spreek je je talen? Heel mooi! Zo niet, dan gaan we er mee aan de slag. Dat geldt trouwens ook voor ons tekenpakket Tekla, daar zullen wij je alles over leren! Wil je meer diploma’s halen, dan bieden wij je bij ons die kans. Een training of een volledig master-degree. Als jij groeit, dan groeien wij allemaal!

Bij TSC werk je bij een moderne werkgever met mogelijkheden tot thuis werken, er staat fruit voor je klaar en we investeren in onze mensen.

Solliciteren

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Ben jij er wel van overtuigd dat jij ons verder kunt helpen bij het verkopen, ontwerpen, berekenen en bouwen van silo’s, neem dan contact met ons op! We ontmoeten je graag!


Het ontwerpen en bouwen van complete gebouwconstructies, dat moet je echt in de praktijk leren.


Open sollicitatie

Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor ons bedrijf maar staat er geen passende vacature open? Schroom dan niet om ons te overtuigen! Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ons verder kunnen helpen.

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact