Gladde wand silo

Wat onze silo’s uniek maakt zijn de gladde wanden. In de loop der jaren zijn onze wanden en de kwaliteit daarvan steeds verder verbeterd. Dankzij de superieure gladde wanden in combinatie met ingenieuze overgangspanelen naar de trechter, stromen ook (Als er één unieke eigenschap is van de TSC silo’s dan zijn het wel de volstrekt vlakke, gladde wanden.) de moeilijkst stromende producten probleemloos uit onze gladde wand silo’s.  Een vernuftig ontwerp zorgt ervoor dat er geen lasnaden aan de binnenkant van de cel zitten. De gladde wand silo ontleent zijn sterkte aan datzelfde slimme ontwerp.

Door de modulaire bouw is de indeling van de cellen volledig naar wens te bepalen, aangepast aan uw unieke productieproces. Wij kunnen alle lengtes, breedtes en hoogtes voor u bouwen.

Het komt voor dat er grondstoffen of mineralen met een corrosief karakter in onze silo’s worden opgeslagen. Dit stelt speciale eisen aan de opslag. Door het inventieve, dubbelwandige gladde wand systeem is het mogelijk om de gladde wand silo’s op economische wijze in roestvrij staal uit te voeren. Die delen van de silo die in aanraking komen met het product worden uitgevoerd in roestvast staal, de rest in normaal staal met coating. Resultaat: een silo bestand tegen agressieve stoffen, zoals kalk en zout, en een soepele uitstroom van het product gegarandeerd.

Waarom kiezen voor een gladde wand silo?

  • Optimale productuitloop
  • Hoge mate van flexibiliteit, doordat elke silocel geschikt is voor elk gewenst product
  • Hygiënische en stofarme werkomgeving
  • Geen vermenging van producten tussen cellen
  • Exact op maat, flexibele modulaire bouw
  • Zeer sterk door slim ontwerp
  • Optioneel gecoate wanden of in RVS

Advies nodig? Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner om samen tot de beste oplossing te komen voor uw opslag vraagstuk. Hierbij hanteren wij altijd het principe Less is More.

Gladde wand silo TSC

Modulair silosysteem

Ons silo systeem bestaat uit diverse stalen silo onderdelen. Deze bouwen we modulair, laag voor laag op. Dit systeem is de beste oplossing voor droge en korrelvormige bulkgoederen.

Meer over siloconstructies

Contact