Cellendek

Onze silo’s worden voorzien van een perfect passend cellendek. Het cellendek zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Het cellendek wordt door ons vooraf voorzien van de benodigde voorbereidingen voor bijvoorbeeld product inlopen, filters en volmelders. Altijd naar wens van de klant qua afmeting en positie. Ook wordt iedere cel voorzien van een stofdicht manluik voor het betreden van de cel. Het manluik is standaard voorzien van verzonken scharnieren, een anti-doorval rooster en deugdelijk sluitingssysteem.

Bij het bepalen van de sterkte van het cellendek wordt altijd rekening gehouden met de functie. Dient het enkel de bereikbaarheid van de cellen of worden er ook machines geplaatst. Dit zijn voor ons belangrijke indicatoren. Indien benodigd kunnen wij het cellendek voorzien van handrails, zodat het cellendek veilig betreden kan worden. Ook kunnen wij zorgdragen voor trappen om het cellendek te bereiken. Dit kan een externe trappentoren zijn of een kooiladder.

Cellendek TSC

Modulair silosysteem

Ons silo systeem bestaat uit diverse stalen silo onderdelen. Deze bouwen we modulair, laag voor laag op. Dit systeem is de beste oplossing voor droge en korrelvormige bulkgoederen.

Meer over siloconstructies

Contact