CK Corporations

Locatie: Chungcheongnam-do, Zuid-Korea
Koffie & Cacao: Groene en gebrande koffie

200 M3 13.9 m

Project details

CK Corporations is een toonaangevende Zuid-Koreaanse koffiebrander. Sinds de oprichting in 2004 maakt het bedrijf een sterke groei door. Dat komt mede doordat het bedrijf focust op de beleving van koffie, en niet enkel op het product koffie.

Uiteraard vormt het product koffie wel het hart van CK Corporations. Om de groei te kunnen faciliteren werd daarom in 2019 besloten om flink uit te breiden. De productie moest verhoogd worden tot 9.000 ton gebrande koffiebonen per jaar en daarmee de grootste koffiebrander van Korea worden. TSC leverde de vierkante siloblokken voor zowel de groene als de gebrande koffiebonen. In totaal zijn er 52 silocellen verdeeld over de twee blokken geïnstalleerd, inclusief alle benodigde staalconstructies om het proces te faciliteren. Dankzij de robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen ze voor een veilige en gecontroleerde opslagomgeving voor de koffiebonen.

Daarnaast zijn de siloblokken efficiënt ontworpen om de ruimte optimaal te benutten. Hierdoor kan CK Corporation een aanzienlijke hoeveelheid koffiebonen opslaan en tegelijkertijd de beschikbare ruimte maximaliseren. Dit draagt bij aan een gestroomlijnd logistiek proces en helpt CK Corporations om aan de groeiende vraag naar hun koffieproducten te voldoen.

Bins

52

Capaciteit

200 m3

Lengte

13.9 meter

Breedte

2 x 7.5 meter

square silos for CK Corporations coffee beans
TSC Silos for CK Corporations
CK Corporations -siloblock for green coffee

Gerwin Amtink

Project Leader
Meer weten? Mail naar g.amtink@tsc-silos.com of bel met +31543729010
Gerelateerde projecten
Square silos for Delta Cafés

Delta Cafés

Delta Cafés
Locatie: Campo Maior, Portugal
Capaciteit: 700 m³
Koffie & Cacao: Groene koffiebonen
Bekijk project
700 M3 17.5 m
square silo for green coffee

Hollys Coffee

Hollys Coffee
Locatie: Seoul, Zuid-Korea
Capaciteit: 72 m3
Koffie & Cacao: Groene en gebrande koffiebonen
Bekijk project
72 M3 11.5 m

Joh. Johannson Kaffe A/S

Joh. Johannson Kaffe A/S
Locatie: Vestby, Noorwegen
Capaciteit: 82 cellen
Koffie & Cacao: Nieuwe koffiefabriek
Bekijk project
3.850 M3 33.5 m
Minder verspilling kosten
Meer duurzaamheid resultaat

Werkwijze

Bij TSC werken we volgens het TSC-stappenplan. Zo gaan we efficiënt aan de slag en zien we geen detail over het hoofd. Een solide aanpak voor een solide resultaat. Het begint met het in kaart brengen van de behoefte van de klant en het vaststellen van externe factoren die van invloed zijn op het ontwerp, de constructie en de installatie. Factoren zoals de eigenschappen van de materialen maar ook regelgeving, geografische omstandigheden en klimatologische invloeden. Van ons eerste voorstel tot de oplevering, wij laten niets aan het toeval over.

Vragen? Neem contact op
Maatwerk silo in 7 stappen
  • In de eerste stap gaan we in gesprek over de wensen, capaciteitsbehoefte, externe omstandigheden en randvoorwaarden. Met welke uitdagingen moeten we rekeningen. Resultaat: een programma van eisen dat dient als onze basis.
  • Ons voorstel voor het voldoen van de geschetste behoefte. Een concept op maat volgens het programma van eisen met optimale opslagcapaciteit en een perfecte uitstroom van de goederen. Compleet met concurrerende offerte en tijdspad voor realisatie van het project. Resultaat: het startpunt van onze samenwerking.
  • Is ons voorstel goedgekeurd en starten we met de realisatie van het project? Dan beginnen we met de structurele berekening. Winddruk, sneeuwlast, intern gewicht, regelgeving en andere invloeden. Met deze feiten maken onze constructeurs hun berekening. Resultaat: een betrouwbare constructieberekening.
  • Als de constructie staat wordt het siloproject tot op de bout nauwkeurig ontworpen en uitgewerkt in werkplaatstekeningen. Elk detail wordt gezamenlijk doorgenomen en besproken. Na akkoord gaan wij starten met produceren. Resultaat: de constructie wordt vrijgegeven voor productie.
  • Betrouwbaarheid is onze belangrijkste pijler. Onze bouwplanning is daarom doordacht. We houden rekening met de transportroute en haar obstakels, de (vaak uitdagende) situatie op de bouwplaats en de lokale capaciteit. Resultaat: een definitieve planning met exacte opleverdatum.
  • Onder leiding van een TSC-supervisor, gaat ons ervaren montageteam aan de slag. Wij houden tussentijds regelmatig contact over de voortgang. Met kennis van de lokale regelgeving en de juiste vergunningen werken we veilig en vakkundig. Resultaat: een zorgvuldig gebouwd project dat gereed is voor ingebruikname!
  • Iedere oplevering is een feestelijk moment. We evalueren het project graag samen. Natuurlijk omdat we ons werk graag in bedrijf willen zien, maar ook om te leren van de ervaringen in de praktijk. Waar we nodig kunnen we details finetunen voor de toekomst. Resultaat: een lange termijn partnerschap.
Toon acties

Contact