Antersdorfer Mühle

Locatie: Simbach am Inn
Meel: Granen, zemelen, bloem

12.500 M3 40 m

Project details

In 1884 werd aan de Antersdorfer Bach de watermolen van familie Priemeier opgericht. In 2017 werd het oude bouwwerk door een overstroming grotendeels verwoest. Dit was aanleiding voor de bouw van een compleet nieuwe productielocatie in het naastgelegen Simbach am Inn. TSC mocht hier een volledig nieuw silogebouw leveren. 78 cellen met een inhoud van in totaal 12.500 m3 voor de opslag van biologische grondstoffen.

Bins

78

Capaciteit

12.500 m3

Lengte

31.0 meter

Breedte

24.0 meter


Sven Konings

Commercial Manager
Hoewel de aanleiding voor het project van Antersdorfer Mühle minder prettig is, is het wel aangegrepen als geweldige kans om zich klaar te maken voor de toekomst! Wij hebben bijgedragen om de Antersdorfer Mühle klaar te maken voor verdere groei in de biologische meelsoorten en andere biologische voedingsmiddelen. Circa 35 jaar geleden zijn zij al volledig overgegaan naar biologische meelsoorten, een voorloper is zijn vak. De nieuwe fabriek is van imposante omvang en was ontzettend gaaf om opgebouwd te zien worden.
Meer weten? Mail naar s.konings@tsc-silos.com of bel met +31623391705
Gerelateerde projecten

Lindmühle AG

Lindmühle AG
Locatie: Birmenstorf, Zwitserland
Capaciteit: 1.100 m³
Meel: Grondstoffen en gereedproducten
Bekijk project
1.100 M3 17.0 m
Moulin Céard - France, square silo

Moulin Céard

Moulin Céard
Locatie: Saint-André-d'Embrun, Frankrijk
Capaciteit: 270 m3
Meel: Ruwe en geconditioneerde tarwe
Bekijk project
270 M3 17.75 m
Huemer Mühle - overview

Huemer Mühle

Huemer Mühle
Locatie: Stern, Oostenrijk
Capaciteit: 2.300 m³
Meel: Graan, bloem en zemelen
Bekijk project
2.300 M3 18.7 m
Pfahnl backmittel - TSC Silos

Pfahnl Backmittel

Pfahnl Backmittel
Locatie: Pregarten, Oostenrijk
Capaciteit: 2.350 m³
Meel: Grondstoffen en bijproducten
Bekijk project
2.350 M3 35.20 m
Een blik op de bouwlocatie van Leitzach-Mühle.

Leitzachmühle

Leitzachmühle
Locatie: Miesbach, Duitsland
Capaciteit: 20 cellen
Meel: Doseer- en gereedproductopslag
Bekijk project
1.380 M3 28.0 m
Minder verspilling kosten
Meer duurzaamheid resultaat

Werkwijze

Bij TSC werken we volgens het TSC-stappenplan. Zo gaan we efficiënt aan de slag en zien we geen detail over het hoofd. Een solide aanpak voor een solide resultaat. Het begint met het in kaart brengen van de behoefte van de klant en het vaststellen van externe factoren die van invloed zijn op het ontwerp, de constructie en de installatie. Factoren zoals de eigenschappen van de materialen maar ook regelgeving, geografische omstandigheden en klimatologische invloeden. Van ons eerste voorstel tot de oplevering, wij laten niets aan het toeval over.

Vragen? Neem contact op
Maatwerk silo in 7 stappen
  • In de eerste stap gaan we in gesprek over de wensen, capaciteitsbehoefte, externe omstandigheden en randvoorwaarden. Met welke uitdagingen moeten we rekeningen. Resultaat: een programma van eisen dat dient als onze basis.
  • Ons voorstel voor het voldoen van de geschetste behoefte. Een concept op maat volgens het programma van eisen met optimale opslagcapaciteit en een perfecte uitstroom van de goederen. Compleet met concurrerende offerte en tijdspad voor realisatie van het project. Resultaat: het startpunt van onze samenwerking.
  • Is ons voorstel goedgekeurd en starten we met de realisatie van het project? Dan beginnen we met de structurele berekening. Winddruk, sneeuwlast, intern gewicht, regelgeving en andere invloeden. Met deze feiten maken onze constructeurs hun berekening. Resultaat: een betrouwbare constructieberekening.
  • Als de constructie staat wordt het siloproject tot op de bout nauwkeurig ontworpen en uitgewerkt in werkplaatstekeningen. Elk detail wordt gezamenlijk doorgenomen en besproken. Na akkoord gaan wij starten met produceren. Resultaat: de constructie wordt vrijgegeven voor productie.
  • Betrouwbaarheid is onze belangrijkste pijler. Onze bouwplanning is daarom doordacht. We houden rekening met de transportroute en haar obstakels, de (vaak uitdagende) situatie op de bouwplaats en de lokale capaciteit. Resultaat: een definitieve planning met exacte opleverdatum.
  • Onder leiding van een TSC-supervisor, gaat ons ervaren montageteam aan de slag. Wij houden tussentijds regelmatig contact over de voortgang. Met kennis van de lokale regelgeving en de juiste vergunningen werken we veilig en vakkundig. Resultaat: een zorgvuldig gebouwd project dat gereed is voor ingebruikname!
  • Iedere oplevering is een feestelijk moment. We evalueren het project graag samen. Natuurlijk omdat we ons werk graag in bedrijf willen zien, maar ook om te leren van de ervaringen in de praktijk. Waar we nodig kunnen we details finetunen voor de toekomst. Resultaat: een lange termijn partnerschap.
Toon acties

Contact