Raiffeisenbank im Stiftland

Locatie: Wurz, Duitsland
Agro Commodities: Gereinigde granen

980 M3 21.7 m

Project details

In Wurz, Duitsland, heeft TSC voor Raiffeisenbank im Stiftland een uitbreiding verzorgd voor de opslag van allerlei soorten granen. De 6 cellen zijn goed voor een opslagcapaciteit van 980 m3. Op de bestaande locatie was een grote noodzaak voor extra opslagcapaciteit. Ook leverde TSC de machinetoren, ten behoeve van de reiniging van de granen, en de aannamehal. Het geheel is bovendien voorzien van bekleding en door ons montageteam gemonteerd. Kortom, alle registers konden open voor dit project!

Bins

6

Capaciteit

980 m3

Lengte

30.2 meter

Breedte

21.75 meter

Raiffeisenbank im Stiftland

Sven Konings

Commercial Manager
Het project voor Raiffeisenbank im Stiftland was een mooi voorbeeld van hoe ons systeem kan bijdragen aan het optimaliseren van de beschikbare ruimte. Ons siloblok moest op de millimeter nauwkeurig worden geplaatst tussen het bestaande gebouw en de grote ronde silo's. Elke millimeter is benut om zo een zo groot mogelijk opslagcapaciteit te realiseren. De levering van intake hal, machinetoren en de bekleding maken het plaatje af.
Meer weten? Mail naar s.konings@tsc-silos.com of bel met +31623391705
Gerelateerde projecten

G.S.S. Thalheim

G.S.S. Thalheim
Locatie: Thalheim, Zwitserland
Capaciteit: 12 cellen
Agro Commodities: Verlaadblok
Bekijk project
1.200 M3 23.8 m
Minder verspilling kosten
Meer duurzaamheid resultaat

Werkwijze

Bij TSC werken we volgens het TSC-stappenplan. Zo gaan we efficiënt aan de slag en zien we geen detail over het hoofd. Een solide aanpak voor een solide resultaat. Het begint met het in kaart brengen van de behoefte van de klant en het vaststellen van externe factoren die van invloed zijn op het ontwerp, de constructie en de installatie. Factoren zoals de eigenschappen van de materialen maar ook regelgeving, geografische omstandigheden en klimatologische invloeden. Van ons eerste voorstel tot de oplevering, wij laten niets aan het toeval over.

Vragen? Neem contact op
Maatwerk silo in 7 stappen
  • In de eerste stap gaan we in gesprek over de wensen, capaciteitsbehoefte, externe omstandigheden en randvoorwaarden. Met welke uitdagingen moeten we rekeningen. Resultaat: een programma van eisen dat dient als onze basis.
  • Ons voorstel voor het voldoen van de geschetste behoefte. Een concept op maat volgens het programma van eisen met optimale opslagcapaciteit en een perfecte uitstroom van de goederen. Compleet met concurrerende offerte en tijdspad voor realisatie van het project. Resultaat: het startpunt van onze samenwerking.
  • Is ons voorstel goedgekeurd en starten we met de realisatie van het project? Dan beginnen we met de structurele berekening. Winddruk, sneeuwlast, intern gewicht, regelgeving en andere invloeden. Met deze feiten maken onze constructeurs hun berekening. Resultaat: een betrouwbare constructieberekening.
  • Als de constructie staat wordt het siloproject tot op de bout nauwkeurig ontworpen en uitgewerkt in werkplaatstekeningen. Elk detail wordt gezamenlijk doorgenomen en besproken. Na akkoord gaan wij starten met produceren. Resultaat: de constructie wordt vrijgegeven voor productie.
  • Betrouwbaarheid is onze belangrijkste pijler. Onze bouwplanning is daarom doordacht. We houden rekening met de transportroute en haar obstakels, de (vaak uitdagende) situatie op de bouwplaats en de lokale capaciteit. Resultaat: een definitieve planning met exacte opleverdatum.
  • Onder leiding van een TSC-supervisor, gaat ons ervaren montageteam aan de slag. Wij houden tussentijds regelmatig contact over de voortgang. Met kennis van de lokale regelgeving en de juiste vergunningen werken we veilig en vakkundig. Resultaat: een zorgvuldig gebouwd project dat gereed is voor ingebruikname!
  • Iedere oplevering is een feestelijk moment. We evalueren het project graag samen. Natuurlijk omdat we ons werk graag in bedrijf willen zien, maar ook om te leren van de ervaringen in de praktijk. Waar we nodig kunnen we details finetunen voor de toekomst. Resultaat: een lange termijn partnerschap.
Toon acties

Contact