Patent Co.

Locatie: Mišićevo, Servië
Veevoer: Feedmill

7.500 M3 27.6 m

Project details

In Mišićevo, Servië, heeft TSC voor Patent Co. Meegewerkt aan het bouwen van een volledig nieuwe feed fabriek. Op het gelimiteerde oppervlakte dat beschikbaar was wilde Patent Co. een zo optimaal mogelijk opslag capaciteit genereren. Het vierkante silo systeem van TSC was hiervoor de beste oplossing. Een volledig geïntegreerd silo systeem als onderdeel van de nieuwe fabriekshal. De levering bestond uit cellen voor de opslag van ruwe materialen, mineralen persmeel en een verlaadstraat.

Cellen

90

Capaciteit

7.500 m3

Lengte

35.5 meter

Breedte

15.5 meter


Gerwin Amtink

Project Leader
Dit greenfield project in Servië was een prachtige uitdaging voor ons team. We moesten op de beschikbare ruimte een zo optimaal mogelijke opslag genereren. Ons silosysteem is volledig geïntregreerd in de nieuwe te bouwen fabriek. Alle voordelen van ons modulaire systeem kwamen hier mooi tot uiting. Met onderdelen geleverd in zwart staal en RVS.
Meer weten? Mail naar g.amtink@tsc-silos.com of bel met +31543729010
Gerelateerde projecten
ABZ Eindhoven - square silos frontview

ABZ Diervoeding

ABZ Diervoeding
Locatie: Eindhoven, Nederland
Capaciteit: 2.950 m3
Veevoer: Grondstoffen en dosering
Bekijk project
2.950 M3 47.7 m

Geissbühler Mühle

Geissbühler Mühle
Locatie: Oberhünigen, Zwitserland
Capaciteit: 1.230 m3
Veevoer: Grondstoffen en gereedproduct
Bekijk project
1.230 M3 18.32 m

DLG Skave

DLG Skave
Locatie: Skave, Denemarken
Capaciteit: 21 cellen
Veevoer: Feed industrie
Bekijk project
2.400 M3 27.4 m

Carra Mangimi S.p.A.

Carra Mangimi S.p.A.
Locatie: Bogolese di Sorbolo, Italië
Capaciteit: 14 cellen
Veevoer: Doseerblok
Bekijk project
2.200 M3 27.5 m
Een prachtig aanblik van de nieuwe fabriek in Jeddah.

Fakieh Poultry

Fakieh Poultry
Locatie: Jeddah, Saudi Arabië
Capaciteit: 8.100 m³
Veevoer: Dosering, persmeel en gereed product
Bekijk project
8.100 M3 19.0 m
Het eerste blok staat, de staalconstructie wordt opgetrokken.

Gebrs. Fuite

Gebrs. Fuite
Locatie: Gebr. Fuite, Genemuiden Nederland
Capaciteit: 53 cellen
Veevoer: Nieuwe voerfabriek
Bekijk project
10.000 M3 25.0 m
Minder verspilling kosten
Meer duurzaamheid resultaat

Werkwijze

De regelgeving in de branche, de eigenschappen van het materiaal, de situatie op de bouwplaats, de werkomstandigheden in de regio... als wij aan de slag gaan, laten we niets aan het toeval over. We werken daarom volgens de TSC-stappenplan. Zo gaan we efficiënt te werk en zien we gaan detail over het hoofd.

Vragen? Neem contact op
Maatwerk silo in 7 stappen
  • In de eerste stap gaan we in gesprek over de wensen, capaciteitsbehoefte, externe omstandigheden en randvoorwaarden. Met welke uitdagingen moeten we rekeningen. Resultaat: een programma van eisen dat dient als onze basis.
  • Ons voorstel voor het voldoen van de geschetste behoefte. Een concept op maat volgens het programma van eisen met optimale opslagcapaciteit en een perfecte uitstroom van de goederen. Compleet met concurrerende offerte en tijdspad voor realisatie van het project. Resultaat: het startpunt van onze samenwerking.
  • Is ons voorstel goedgekeurd en starten we met de realisatie van het project? Dan beginnen we met de structurele berekening. Winddruk, sneeuwlast, intern gewicht, regelgeving en andere invloeden. Met deze feiten maken onze constructeurs hun berekening. Resultaat: een betrouwbare constructieberekening.
  • Als de constructie staat wordt het siloproject tot op de bout nauwkeurig ontworpen en uitgewerkt in werkplaatstekeningen. Elk detail wordt gezamenlijk doorgenomen en besproken. Na akkoord gaan wij starten met produceren. Resultaat: de constructie wordt vrijgegeven voor productie.
  • Betrouwbaarheid is onze belangrijkste pijler. Onze bouwplanning is daarom doordacht. We houden rekening met de transportroute en haar obstakels, de (vaak uitdagende) situatie op de bouwplaats en de lokale capaciteit. Resultaat: een definitieve planning met exacte opleverdatum.
  • Onder leiding van een TSC-supervisor, gaat ons ervaren montageteam aan de slag. Wij houden tussentijds regelmatig contact over de voortgang. Met kennis van de lokale regelgeving en de juiste vergunningen werken we veilig en vakkundig. Resultaat: een zorgvuldig gebouwd project dat gereed is voor ingebruikname!
  • Iedere oplevering is een feestelijk moment. We evalueren het project graag samen. Natuurlijk omdat we ons werk graag in bedrijf willen zien, maar ook om te leren van de ervaringen in de praktijk. Waar we nodig kunnen we details finetunen voor de toekomst. Resultaat: een lange termijn partnerschap.
Toon acties

Contact