Stem op TSC voor de Construsoft BIM Award

Elke dag wordt met behulp van Tekla Structures gewerkt aan bijzondere en uitdagende bouwprojecten. Om de waardering voor het werk van Tekla-gebruikers te uiten wordt met de Construsoft BIM Awards een podium geboden om mooie en uitdagende projectverhalen te delen met een groot publiek. Zo krijgen bouwprojecten de extra aandacht die ze verdienen. Maar dat is nog niet alles, de projecten ‘strijden’ onderling om mooie prijzen.

De winnaars worden niet alleen gekozen door een jury. Door te stemmen op uw favoriete projecten helpt u bepalen welke projecten in de prijzen vallen! Tot en met donderdag 15 juni kunt u een stem uitbrengen voor de publieksprijs. Onze TSC kanshebbers vind je in de categorie ‘Industriële projecten’.

Breng uw stem uit via de volgende link en kies één van onze onze projecten ‘Leitzachmühle’ of ‘Ceralia getreideprodukte’ Stemmen kan hier.

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact