Maak kennis met TSC tijdens de Victam Asia 2024 in Bangkok

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart zal onze collega Sven Konings aanwezig zijn op de Victam Asia in Bangkok. Victam Asia is dé beurs in Azië als het gaat om de diervoederindustrie. Je vindt ons in stand D001!

Tijdens de Build My Feedmill conference mag Sven bovendien een presentatie geven. Tijdens deze presentatie zal Sven ingaan op de voordelen van vroegtijdige structurele integratie van vierkante silo’s in het ontwerp van een diervoederfabriek. Middels praktische voorbeelden en oplossingen zal hij laten zien dat dit onder andere voordelen geeft in tijdsbesparing, foutbeperkingen, ruimte besparing en efficiency. Juist in de vroegtijdige integratie van TSC in een traject voor een nieuwe fabriek ligt onze kracht!

De Build My Feedmill conferentie vindt plaats op woensdag 13 maart, van 10.00 uur tot 12.00 uur in de conferentie ruimte van de Victam Asia. Heb je interesse om deze conferentie bij te wonen? Laat het ons weten en wij zorgen dat er bij kunt zijn!

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact