De in Mišićevo, Servië gevestigde mengvoederproducent Patent Co. installeert momenteel een volledige nieuwe feedmill, waarvan onze vierkante silo’s een significant onderdeel uitmaken. Optimale flexibiliteit op een beperkt oppervlak.

Patent Co.

Patent Co. is een producent van een verfijnde en hoogwaardige range aan producten, die worden geëxporteerd naar meer dan 25 landen over de gehele wereld. Het productportfolio bevat onder meer mengvoeders, premixen en mineralen, eiwitconcentraten en andere hoogwaardige voedertoevoegingen. Om vanuit een beperkt aantal productielocaties naar zoveel landen, elk met eigen wensen en eisen, te kunnen exporteren vereist een zeer flexibel productieproces.

Eenvoudige keuze

De keuze voor modulaire, vierkante silo’s was dan ook een eenvoudige: het stelt Patent Co. in staat het productieproces op een compact oppervlak uit te voeren en tegelijkertijd de flexibiliteit en hoogwaardigheid van het productieproces te waarborgen, in één geïntegreerd gebouw. In totaal installeert TSC 90 cellen voor dosering van grondstoffen, mineralen- en persmeelopslag en bulkverlading. De gezamenlijke capaciteit van deze vier siloblokken zal in totaal ruim 7.500 m3 bedragen.

Patent Co Serbia Feed Mill TSC square silos

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact