25 jaar TSC Silos

Wereldwijd toonaangevend in vierkante silo’s

In de wereld van opslagoplossingen voor bulkgoederen is TSC Silos een naam die synoniem staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Dit jaar viert het bedrijf zijn 25-jarig jubileum, een mijlpaal die niet alleen de geschiedenis van het bedrijf markeert, maar ook zijn positie in de markt benadrukt.

Het Begin

TSC Silos zag het levenslicht in 1998. Opgericht door Gerrit Koops als éénmanszaak met een passie voor opslag van bulkgoederen en industriële efficiëntie. De focus lag in het begin op het ontwikkelen van efficiënte opslagsystemen voor bulkgoederen in de veevoederindustrie, het doel de productieprocessen van bedrijven te optimaliseren en hen in staat te stellen hun productie naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels is TSC uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van vierkante silo’s en aanverwante staalconstructies. Vanuit Aalten (Nederland) opererend weet men wereldwijd zijn weg te vinden en bouwt TSC van Japan tot Chili en van Nieuw-Zeeland tot Amerika in voornamelijk de graan verwerkende veevoeder- en voedingsindustrie.

Technologische Innovatie

Een van de sleutelkenmerken van TSC Silos is de voortdurende inzet voorontwikkeling, van zowel personeel als de technologie . In de afgelopen 25 jaar heeft het bedrijf consistent geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Van geavanceerde silo-ontwerpen tot integratie van complete gebouwen. TSC Silos levert turnkey oplossingen die niet alleen aan de huidige eisen voldoen, maar ook voorbereid zijn op de toekomst en voldoen aan de hygiëne-eisen die de klanten stellen.

Wereldwijde Impact

Wat begon als een bescheiden onderneming heeft zich in de loop der jaren uitgebreid tot een wereldwijd erkende naam in de industrie. TSC Silos heeft zijn opslagsystemen geïmplementeerd in een breed scala van sectoren, waaronder de agrarische industrie, de voedselverwerkende industrie, de chemische sector en brouwerijen. De wereldwijde referenties van het bedrijf getuigt van zijn vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen van verschillende markten en lokale wet- en regelgeving.

Toekomstperspectieven

Het 25-jarig jubileum van TSC Silos is direct ook een blik op de toekomst. Met de voortdurende evolutie van technologieën zoals automatisering en de wereldwijde uitdagingen op het gebied van klimaatontwikkeling en voedselzekerheid, staat het bedrijf klaar om ook in de toekomst nieuwe uitdagingen aan te gaan en slimme en praktische oplossingen te blijven bieden aan zijn klanten over de hele wereld. TSC blijft investeren in de kennis en ontwikkeling van medewerkers om daardoor ook in de toekomst een belangrijk bijdrage te leveren aan een veilige en betrouwbare wereldwijde voedselketen. TSC Silos sets the standard in square silos.

Op zaterdag 18 november vierde TSC het jubileum met een gezellige dag met collega’s en partners.

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact