Specialist in het bouwen vierkante silo

TSC Silos @ VICTAM Asia 2018

22 februari 2018

Van 27 tot 29 maart is TSC Silos wederom aanwezig op de VICTAM Asia: een evenement toegewijd aan de graanverwerking-, diervoeder-, aquafeed- en petfood industrie binnen Azië. Plaats van handeling is de BITEC in Bangkok.

The Bangkok International Trade and Exhibition Centre (BITEC) zal dit jaar het toneel zijn van drie evenementen in één. Naast de VICTAM als het belangrijkste evenement, zijn ook de FIAAP en GRAPAS onderdeel van de beurs. De VICTAM spitst zich toe op alle relevante technologie voor het verwerken en maken van diervoeders. Bijkomend zijn er ook apparatuur en systemen te vinden die ook in de rijst- en meelindustrie worden ingezet. Voor iedereen op zoek naar alles over ingrediënten en additieven voor diervoeding is er de FIAAP. Bij de GRAPAS-beurs ligt de voornaamste focus op de specialistische systemen en technologieën in de rijst- en meelindustrie.

Complementair aan de beurs zullen er verschillende conferenties gehouden worden over allerlei actuele onderwerpen binnen de relevante industrieën.

TSC Silos is aanwezig om alles wat ons silo systeem te bieden heeft toe te lichten. Kom langs op stand A 098 en ontdek alles over de meeste efficiënte opslagoplossing die gelijktijdig volledig in uw fabriek kan worden geïntegreerd.

Essentiële informatie over de VICTAM Asia 2018tsc silos - victam asia 2018

Wanneer
Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 maart 2018

Waar?
Bangkok, Thailand

Plaats van handeling?
Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC)

TSC Silos
Stand A 098

Openingstijden
10:00 – 18:00 u (op de 29e van 10:00 – 16:00u.)
Conferenties en technische seminars starten om 9.00u.

Website
https://www.victamasia.com/