Specialist in het bouwen van vierkante silos

TSC Silos @ VIV Asia 2019

15 februari 2019

Voor de VIV Asia 2019 reist TSC Silos halverwege maart wederom af naar Bangkok. Deze internationale vakbeurs richt zich op het complete ‘van feed naar food’ proces. Nieuw dit jaar is de extra focus op food engineering.

Van 13 tot en met 15 maart zal TSC Silos te vinden zijn in de Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC), samen met zo’n 1.250 andere exposanten, voor de VIV Asia 2019. De aanwezige exposanten vertegenwoordigen de gehele keten binnen de diervoedersector; van machinebouwer voor veevoerfabrieken tot nutritionisten. Hoewel de focus natuurlijk sterk op Azië en Oceanië ligt, komen de exposanten en bezoekers van de VIV traditiegetrouw van over de hele wereld.

Wij zijn uiteraard aanwezig om met u te bespreken hoe u uw fabriek zo efficiënt mogelijk kan inrichten door middel van onze rechthoekige silobouw. Veelzijdig, efficiënt en toch flexibel; de voordelen zijn evident en voor vele industrieën van meerwaarde.

Mocht u vooraf al een afspraak met ons willen maken? Neem dan contact met ons op en refereer aan de VIV Asia. We kijken er naar uit u in Bangkok te ontmoeten!

Essentiële informatie

Wanneer
13 – 15 maart 2019

Waar
Bangkok, Thailand

Venue
BITEC
88 Bangna-trad Road, Bangna, Prakanong (Google Maps link)

Openingstijden
Dagelijks van 10.00 tot 18.00u.

TSC stand
H101.2550

Vertegenwoordiger namens TSC
Sven Konings Linked In

Alle verdere info
https://vivasia.nl