Specialist in het bouwen van vierkante silos

TSC Silos @ VICTAM International 2019

3 juni 2019

TSC Silos is aanwezig bij ’s werelds grootste event, toegewijd aan de voerverwerkende industrieën: VICTAM International 2019. Het event vindt plaats op de Koelnmesse.

Van 12 tot en met 14 juni 2019 staat Keulen en de Koelnmesse in het teken van de VICTAM International. De VICTAM is ’s werelds grootste event op het gebied van alle relevante technologiën voor het verwerken en maken van diervoeder. Naast de VICTAM als belangrijkste evenement, is ook de GRAPAS EMEA onderdeel van de beurs. De GRAPAS EMEA richt zich op de apparatuur en systemen die in de graan-, bloem- en rijstverwerkende industrieën worden ingezet.

Complementair aan de beurs zullen er verschillende conferenties gehouden worden over allerlei actuele onderwerpen binnen de relevante industrieën.

In hal 6, stand C031 is TSC aanwezig om alles wat ons silosysteem te bieden heeft toe te lichten. Bovendien wacht u een kleurrijke en smakelijke verrassing!
Geïnteresseerd in een bezoek aan de VICTAM International 2019? Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers!

Essentiële informatie

Wanneer
Van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 juni 2019

Waar
Keulen, Duitsland

Locatie
Koelnmesse GmbH

Openingstijden
Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur (op de 14e tot 16.00 uur)
Conferenties en technische seminars starten om 9.00 uur.

TSC stand
Hal 6, stand C031

Vertegenwoordigers namens TSC

Auke Markerink Linked In, Daan van Kempen Linked In en Sven Konings Linked In

Alle verdere info
https://victaminternational.com/