Specialist in het bouwen van vierkante silos

TSC Silos verhuist van 7 naar 3

8 oktober 2018

TSC Silos maakt al jaren een gestage groei door, zowel in omzet als in personeel. Hierdoor zijn wij op 5 oktober 2018 verhuisd naar een nieuw pand, op een steenworp afstand van onze oude locatie.

De verhuizing

Deze groei deed ons in 2014 al besluiten om het bestaande pand flink te verbouwen. De daaropvolgende jaren waren dermate succesvol dat ook het verbouwde kantoor al snel te klein bleek.Hierop besloten we op zoek te gaan naar een nieuw pand waar we deze groei de komende jaren voort kunnen zetten. Al snel vonden we de perfecte locatie, slechts tientallen meters verderop. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het inrichten van het nieuwe pand. Hier kwam de kleine afstand tussen het oude en nieuwe pand goed van pas; de meeste van onze spullen konden we zelf lopend verhuizen.

Inmiddels is TSC Silos officieel verhuisd naar een gloednieuw kantoor. Een grote en belangrijke stap voorwaarts en op slechts een steenworp afstand van ons oude kantoor. We waren gevestigd aan de Tweede Broekdijk 7, inmiddels werken we vanuit ons kantoor aan de Tweede Broekdijk 3. Afgezien van een verandering in huisnummer blijven al onze contactgegevens hetzelfde.
Deze verhuizing naar een groter pand geeft ons de mogelijkheid om de ingezette groei de komende jaren voort te zetten. De belangrijkste reden voor de verhuizing was natuurlijk de behoefte aan meer ruimte. Vervolgens hebben we deze gelegenheid met beide handen aangegrepen om ook stappen te maken op het gebied van Health & Safety. We werken nu bijvoorbeeld vanachter eenvoudig verstelbare bureaus zodat iedereen een zithouding kan vinden waar ze zich prettig bij voelen, of dit nu staand of zittend is.
Mocht u toevallig een keer in de buurt zijn, kom dan gerust even langs voor een bak koffie. Houd onze Social Media in de gaten voor de eerste sfeer impressies!

Contactgegevens

Hierbij onze volledige contactgegevens:

Top Silo Constructions BV
Tweede Broekdijk 3
7122 LB AALTEN
Nederland