Specialist in het bouwen van vierkante silos

TSC Silos @ BrauBeviale 2019

25 september 2019

TSC Silos is aanwezig bij dé vakbeurs voor de drankindustrie: de BrauBeviale in de Nürnberg Messe. Het event vindt plaats van 12 t/m 14 november 2019. U kunt ons vinden in hal 7 op stand 206.

Van 12 tot en met 14 november 2019 staat de BrauBeviale in Neurenberg weer op het programma voor TSC Silos. U kunt ons ook dit jaar weer bezoeken voor informatie over onze vierkante silo’s.

De BrauBeviale is dé vakbeurs voor de volledige procesketen van drankproductie. Ook dit jaar kunt u ons weer vinden op deze toonaangevende beurs op het gebied van drankproductie en marketing van bier en alcoholvrije drankjes. 

We nodigen u graag uit om onze stand (hal 7, stand 206) te bezoeken waar u onder andere ons vierkante silo concept kunt bekijken. U bent altijd welkom om langs te komen voor een praatje en een bak koffie. Ook kunnen wij u voorzien van gratis toegang tot de beurs. Daarvoor hoeft u alleen een e-mail te sturen naar marketing@tsc-silos.com met als onderwerp ‘BrauBeviale tickets’. Noem in deze e-mail a.u.b. uw naam en bedrijfsnaam en wij zullen u vervolgens een gratis e-code toesturen waarmee u toegang krijgt tot de beurs.

Essentiële informatie

Wanneer
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 november 2019

Waar
Neurenberg, Duitsland

Locatie
Nürnberg Messe

Openingstijden
Dagelijks van 09.00 uur tot 18.00 uur (op de 14e tot 17.00 uur)

TSC stand
Hal 7, stand 206

Vertegenwoordigers namens TSC

Daan van Kempen Linked In en Sven Konings Linked In

Alle verdere info
https://www.braubeviale.de/en