Project Engineer

Als Projectengineer bij TSC Silos ben je onderdeel van een groeiend bedrijf dat wereldwijd vierkante silo projecten realiseert. Onze klanten zijn voornamelijk producenten van feed en food, en variëren van familiebedrijf tot absolute wereldspelers.

We vinden het vooral belangrijk dat je bij ons past en dat je bereid bent om te leren. Als jij vooruit wilt, gaan wij met je mee en zullen je ondersteunen in je ontwikkeling. Zie jij het wel zitten om met je technische kennis, in een dynamische, internationale omgeving een bijdrage te leveren aan de wereldwijde voedselveiligheid? Dan komen we graag met je in contact!

Om wat houvast te bieden, hieronder een omschrijving van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je in eerste instantie bij TSC mag verwachten. Je taken- en verantwoordelijkhedenpakket zal in de loop van tijd groeien en veranderen, naar mate je ontdekt wat je leuk vindt en waar je je verder in wilt ontwikkelen. Blijft het tekenen, wordt het rekenen, programmeren, of toch vooral projectmanagement?

De werkzaamheden omvatten o.a.:

  • Het modelleren van staalconstructies, trechters, silowanden en cellendek (wij gebruiken veelal Tekla);
  • Het maken van overzichts- en productietekeningen volgens de TSC standaard;
  • Het vertalen van een pre-design naar een definitief ontwerp;
  • Het tot in de laatste details uitwerken en afstemmen van het plan;
  • Het vervolgen van de projectplanning;

Verantwoordelijkheden

  • Je ondersteunt de projectmanagers richting een succesvolle oplevering van de projecten;
  • Je bewaakt de projectplanning en zorgt dat de deadlines gehaald worden;

Heb je een vaardigheid in vreemde talen (met name Engels en Duits) dan is dat zeker een pre, maar ook hier helpen we je graag mee verder.

Je directe collega’s hebben voornamelijk een achtergrond in bijvoorbeeld bouwkunde, werktuigbouwkunde of mechatronica, en hebben afgeronde opleidingsniveaus variërend van MBO4 tot WO.

Solliciteer direct en mail naar info@tsc-silos.com o.v.v. Sollicitatie Project Engineer

Bulkopslag naar een hoger plan?

Met onze kennis van droge bulkgoederen en silo’s tillen we procesopslag naar een hoger plan. Meer informatie? Mail naar info@tsc-silos.com, bel met +31 (0)543 473 979 of stuur een bericht.

Contact