Specialist in het bouwen vierkante silo

Recent news

Can thinking Smart beat thinking Big in Storage?

8 juni 2020
Lees verder

Carozzi Chili

16 maart 2020

Aardbevingsbestendige siloblokken in Chili

Lees verder

TSC Silos is verhuisd van 7 naar 3

8 oktober 2018
TSC Silos maakt al jaren een gestage groei door, zowel in omzet als in personeel. Hierdoor zijn wij op 5 oktober 2018 verhuisd naar een nieuw pand, op een steenworp afstand van onze oude locatie.
Lees verder

Vierkante silo’s helpen Frans familiebedrijf verder vooruit

28 februari 2018

Aan de prachtige oevers van het Lac du Bourget staat sinds vele generaties Minoterie Degrange, de bloemmolen van de familie Degrange. Op de toekomst gericht, investeerde de familie in de molen, waaronder in vierkante silo's.

Lees verder

Gladde wand of damwand?

2 december 2017

Twee type silo's met beiden hetzelfde doel: uw bulkgoederen op de meeste optimale manier opslaan. Maar is een gladde wand of damwand de juiste keuze in uw situatie?

Lees verder

Inktpoedergigant Flint Group kiest wederom voor vierkante silo’s

22 juni 2017

Door veranderende marktomstandigheden wilde de Flint Group zijn productieproces opnieuw inrichten. Na een succesvol project in 2013 voor Flint Nederland, koos onlangs de Duitse evenknie ook voor efficiënte opslag middels TSC Silos - een kleurrijk vooruitzicht.

Lees verder

Ingenieuze uitbreiding voor vlaggenschip brouwerij Stella Artois

23 november 2016

Met een vierde brouwlijn voor de Stella Artois brouwerij in Leuven investeert wereldmarktleider AB InBev in zijn roots. Aan ons de taak om maximale opslagcapaciteit op een atypisch oppervlak te realiseren, met een extra uitdaging tijdens de montage.

Lees verder

BioMar anticipeert op verwachte marktgroei

5 augustus 2016

Wereldspeler op de visvoermarkt BioMar breidt in op haar locatie in het Noorse Karmøy, anticiperend op de verwachte groei van de aquafeed markt. Onze vierkante silo’s bewezen hun waarde door de beperkte ruimte ten volle te benutten.

Lees verder

Alles-in-één-uitbreiding voor Lantmännen Cerealia

29 juni 2016

De Zweedse graanverwerker Lantmännen Cerealia breidt momenteel zijn meelfabriek in Strängnäs uit. Ons team drukt zijn stempel op het gehele productieproces, door in één toren de productie- en opslagcapaciteit te faciliteren.

Lees verder

Nieuwe feedmill voor Servisch Patent Co.

1 juni 2016

De in Mišićevo, Servië gevestigde mengvoederproducent Patent Co. installeert momenteel een volledig nieuwe feedmill. Onze vierkante silo's zullen hier een significant onderdeel van uitmaken. Optimale flexibiliteit op een beperkt oppervlak.

Lees verder