Sterk en solide

Overige industrieën

Ook in niet voeder- of voedselgerelateerde industrieën hebben onze vierkante silo’s hun meerwaarde ruimschoots bewezen. Hier leest u meer over de overige industrieën waarin TSC actief is.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, of staat uw segment er niet tussen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een kennismaking en nadere toelichting.

chemie, vierkante silo

Chemie

De silo’s van TSC vindt u terug in verschillende segmenten binnen de chemie, zo zijn ze reeds ingezet voor de opslag van drukinktpoeder en plastic granulaten. Voor elk segment past TSC haar silo’s aan om bij de specifieke wensen van de markt aan te sluiten. U wilt immers een optimale opslagcapaciteit en een soepele productuitloop, ongeacht het product. Hoewel onze silo’s een modulaire bouw kennen, is contaminatie geen issue door het slim toepassen van sealing tape.

gravel square silo bouw en constructie

Bouw en constructie

Onze stalen silo’s zijn uitstekend geschikt voor opslagtoepassingen in de bouw en constructie, zoals de opslag van cement, grind en zand. De vierkante silo’s zijn uitstekend geschikt voor dit soort abrasieve materialen. De gladde, stalen wanden in combinatie met onze op maat gemaakte trechters zorgen voor een optimale uitloop van het product. Door de modulaire bouw van onze silo’s stelt het u daarnaast in staat eenvoudig te mengen met een ander product, bijvoorbeeld grind of zand. Beide producten kunnen in aansluitende silocellen worden opgeslagen, zonder ruimteverlies tussen de cellen. De doorlooptijd van uw proces blijft gewaarborgd.

Uiteraard wordt de volledige siloconstructie volgens de laatste normen berekend op de hoge stortgewichten en wordt er extra aandacht aan de slijtvastheid van de silo besteed.

square silo - other industries