Flexibel en op maat gemaakt

Commodities

Het begrip commodities is zeer breed en de silo’s van TSC zijn dan ook in verschillende segmenten binnen de commodities terug te vinden. Denk hierbij aan grondstoffen als granen en zaden. Voor elk segment past TSC haar silo’s aan om bij de specifieke wensen van de markt aan te sluiten. Hierdoor sluit een silo altijd aan bij uw wensen en behoeften. 

graan, vierkante silo

Granen

Ons silosysteem is bijzonder geschikt voor de opslag van graan. Of het nu tarwe, mais of gerst is, wij slaan uw granen met de grootste zorg op. Met de stijgende populariteit van allerlei graansoorten, stijgt ook de vraag naar een meer flexibele opslag. Ons vierkante modulaire systeem is in het bijzonder geschikt wanneer er ruimtegebrek bestaat of onder bijzondere beladings-omstandigheden. Wereldwijd kunt u vele TSC graanopslag en/of -verwerking installaties vinden.

zaden, vierkante silo

Zaden

Ons silosysteem is bijzonder geschikt voor de opslag van velerlei zaden. Of het nu om soja, zonnebloempitten, of veelkleurig vogelzaad gaat, onze silo’s garanderen een flexibele en bovenal probleemloze opslag. Ons vierkante modulaire systeem is in het bijzonder geschikt wanneer er ruimtegebrek bestaat, een hoge mate van flexibiliteit wordt gevraagd, of onder bijzondere beladingsomstandigheden.

Meer weten over onze silo’s of over TSC? Neem gerust contact op of bekijk de voordelen van een vierkante silo.